Het blijkt uit of je weet hoe een man liefde begrijpt, je kunt de toekomst van je relatie voorspellen! Het werd opgemerkt door Aristoteles, die 6 “soorten” van liefde heeft toegewezen.

Agap – Offerliefde. Een man die dit gevoel begrijpt als zelfdoeheid zal alles goed houden.

Hoe gedraagt ​​hij zich. Hoogstwaarschijnlijk zorgde hij voor een lange tijd achter je voordat hij in de liefde belijdt. Je merkt dat hij nooit iets nodig heeft in reactie op zijn gevoel, het is volledig ongeïnteresseerd. In de regel kan uw partner zeggen: “Ik zal u de laatste cent geven” en dergelijke.

Wat te wachten. Zo’n liefde heeft natuurlijk veel voordelen. Een man die zichzelf constant afmaakt en zijn interesses omwille van het belang, veroorzaakt vertrouwen en respect. Maar niet meer. In de regel begint het totale zorg te doen om de moeite te doen. Ik wil passies, maar helaas, een man neemt de rol op van “Loving Daddy” . Dit is absoluut leuk, maar draagt ​​niet bij aan seksuele attractie. En aangezien een man geen rendement nodig heeft, begin je het minder en minder te waarderen. Tegen en groot, legt hij je zorg op, tracht voortdurend je gedachten te leren, wennen ze te beheersen.

Ludus – het zogenaamde liefdesspel. Het is voornamelijk gebaseerd essentiahealthjobs.com/liefdeslessen-marilyn-monroe/ op seksuele oplegging.

Hoe gedraagt ​​hij zich. Caring Zo’n man stoort zichzelf niet. Hij gelooft tenslotte dat seksuele attractie aan een vrouw de beste bevestiging van zijn liefde is. In de regel begint “vast” op de eerste date. Hij probeert u niet te herkennen als een persoonlijkheid, elke weigering om “KERGEND KWAREER” te krijgen, ziet u als persoonlijke belediging, kan een boze indiening van het type uitdrukken: “Waarom communiceren we dan met u?!”Hoe langer een vrouw zo’n man op een afstand houdt, hoe meer hij naar haar gaat – hij zegt tenslotte, als een vrouw geen man wil, vandaar dat hij niet geïnteresseerd is. Trouwens, misschien merken je dat naast je, de Cavalier ontmoet met verschillende vrouwen, bovendien niet jaloers als je begint met flirten met anderen. Hij probeert niet dichter bij je te komen, je voelt dat als je ver van hem bent, hij vergeet over jou, maar alleen dan belt hij erachter te komen wanneer je de volgende keer kunt ontmoeten.

Wat te wachten. Misschien wordt u eerst overweldigd door een storm van gevoelens en emoties. Toen, toen de passie passeert, kan het echter blijken dat, naast seks, niets niet dichterbij is. Een man die gelooft dat seks is en er is liefde, in de regel, het is vrij egoïstisch, het denkt alleen aan zijn verlangens. Als je plotseling stop met bevredigen van zijn seksuele behoeften, zal het snel afkoelen. Gevoelens van zo’n man zijn erg gewelddadig en oppervlakkig. In de regel houdt hij alleen van je als je in de buurt bent, en het verkennen van transfers heel gemakkelijk. Na besloten om het te gooien, wacht je niet op oproepen met excuses of nachtbezoeken met een slokje rozen in een omhelzing en eden in de eeuwige toewijding. Tegen en groot, is uw verbinding slechts een intriges en hoe korte termijn afhangt van hoe u zich daarmee verhoudt. Als u geen partnerverantwoordelijkheid voor u en uw gevoelens oplegt – zult u een lange tijd doorbrengen om tijd met hem in bed te brengen.

Eros – Sensuele liefde. Het is voornamelijk gebaseerd op toewijding en alleen dan op fysieke oplegging.

Hoe gedraagt ​​hij zich. Geïnteresseerd in je leven en problemen. Verdwijnt niet na de eerste nacht. Je hebt iets om over te praten. In een gesprek vertelt hij niet alleen over zichzelf, maar ook geïnteresseerd in je emoties en gevoelens.

Wat te wachten. Je hebt een praktisch perfecte partner gevonden! Deze man zal niet bevestigen op uw kosten, hij waardeert uw gevoelens en zal niet chantage zijn aan zijn liefde (“Ik doe alles voor u, en u bent zo ondankbaar!”). Je man is blij dat je je goed bij hem voelt, hij vindt het leuk om voor je te zorgen. Dit is echt ware liefde!

MANIE – Love-Obsession. In de regel is het gebouwd op passie en jaloezie.

Hoe gedraagt ​​hij zich. In het centrum van liefde is zo’n man geen partner, maar hijzelf. Als gevolg hiervan probeert hij zich constant te bevorderen ten koste van andere mensen. Het kan op verschillende manieren worden uitgedrukt, maar meestal – in de vorm van banale huishoudelijkheid of vernedering “op kleinigheden”. Zo’n man zal onbewust wachten op eventuele problemen in uw relatie, en als ze niet ontstaan, zullen ze ze maken. Hij zal bijvoorbeeld ophouden hoe je gerechten wassen. Of plotseling zal hij beginnen te pakken dat je te veel geld besteedt. Zo’n man wacht op een andere persoon om in zijn verslaving te vallen, gelooft dat een vrouw alleen van hem zou houden omdat hij bij haar is. Zo’n persoon vermijdt elke routine, verveling en genegenheid. Hij verandert vaak vrienden, verblijf, werk, hoogstwaarschijnlijk, niet eens getrouwd.

Wat te wachten. Pathologische jaloezie. Zo iemand is jaloers niet omdat het bang is om je te verliezen, maar omdat je onder zijn kracht kunt “ontsnappen”. Dus dan zal je zwakker en afhankelijk zijn, hoe meer zelfverzekerd deze man voelt. Hij zal voortdurend proberen te laten denken dat je hem verplicht bent. En uw zorg en liefde zullen als correct worden ervaren, zullen ze niet waarderen en opmerken. Als gevolg hiervan, hoe meer u probeert dichter bij te komen, hoe meer u wordt afgestoten. En vice versa, als hij afkoelen van uw kant ziet, zal het u opnieuw door alle troepen zoeken. En dan weer koelen … en zo zolang je je niet verveelt. Maar merk op dat zo’n man een pauze veroorzaakt, waardoor het belang ervan is bevestigd.

https://abl-globalsolutions.com/2022/02/25/canl-rulet-oyna-canl-rulet-oyna-kbrs/

Pragma – “Onceature” liefde.

Hoe gedraagt ​​hij zich. Zo’n man zegt dat hij een vrouw nodig heeft met wie het handig zou zijn (en niet zoals hij op het eerste gezicht houdt of met wie hij een geweldige seks zal hebben). Als je elkaar ontmoet, probeert hij vooral te weten te komen als je weet hoe je een huishouden moet bewaren, geen last van hysterische aanvallen en t. P. In het algemeen ziet het, is het handig om een ​​gezamenlijk leven met u te bouwen.

Wat te wachten. Passie en onverwachte acties in je leven zullen dat niet zijn. Zal het gevoel voortdurend achtervolgen dat je werd gekozen als goederen. Terwijl je een partner geeft alles wat hij op je wachtte – stabiliteit, materieel voordeel, – hij houdt van je. Maar zodra deze basis verdwijnt, de kloof. Zo’n man zal zijn gevoelens voortdurend controleren en zal van je hetzelfde eisen. Als je constante veranderingen nodig hebt, dorst naar nieuwe sensaties en gevoelens – is een dergelijke relatie duidelijk niet voor jou.

Storge – Liefde.

Hoe gedraagt ​​hij zich. Een man vertelt je over al mijn problemen en familieleden voor de vijfde knie. Je voelt dat je met hem kunt delen wat je wilt. Je hebt nooit oscillaties, hoe hem iets te vertellen – je komt gewoon naar boven en zeg. U hebt er altijd vertrouwen in dat u in elk geval begrip en ondersteuning zult vinden.

Wat te wachten. Misschien heb je binnenkort niet genoeg krachtige emoties – ik wil nieuwe sensaties. Als je alle gedachten en verlangens van elkaar weet, blijf je nu sluiten – je wordt gewoon oninteressant voor elkaar! Daarom is het redelijk om je kleine hobby’s en hobby’s te hebben die je zullen helpen om een ​​soort persoonlijke, intieme ruimte uit te rusten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *